TURid

TURid

Slik bruker du TURid

1. Skaff deg et passord - Send TURID PASSORD til 1963

2. Logg inn og registrer dine opplysninger

3. Utfør en aktivitet og registrer den

En aktivitet registreres ved å sende SMS med meldingen TURID [kode] til 1963. Koden (uten []) vil du få oppgitt når vi har ulike turer og aktiviteter. Du kan også registrere aktivitet online her.

Det er i utgangspunktet ikke registrert personer til mobilnummeret før du aktivt gjør dette selv i TURid. Dette gjør du ved å legge til personer til mobilnummeret. Det er mulig å knytte flere personer til ett mobilnummer. Dette fordi mange barn selv ikke har mobiltelefon.

Når du har fått registrert en bruker, er du klar for å teste TURid.

Send en SMS til 1963 med meldingen TURID TEST

Du vil få en SMS som bekrefter at TURid har mottatt din melding. I tillegg får du en lenke til en enkel versjon av TURid som også kan benyttes på smartmobiler (iPhone og Android). TURid for mobil gir deg mulighet for å vise og registrere din aktivitet. Andre funksjoner finner du ved å logge deg inn på en PC.

Når du har logget deg på med din datamaskin, ser du en liste over personer knyttet til mobilnummeret. Du kan gå inn på hver enkel person ved å klikke symbolet under VIS INFO. Nederst i skjermbildet for oppdatering av personopplysninger finner du personens aktiviteter. Her vil du se alle aktiviter som er registrert på personen. Du kan også legge til ny aktivitet her.

TURid [les: turid] er et TIS (Tur Identifiserings System) som er en videreutvikling av bøkene som befinner seg på mange av fjelltoppene rundt om i landet. Ved online oppdatering av statistikk vil du få en artigere opplevelse av dine turer og kanskje måle dine aktiviteter mot andre som går på tur i samme område.

God tur!